黃金論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Weekdays 踢波

+4
jrlam
晨早特攻隊
CHAN KIN
Tang Hao
8 posters

向下

Weekdays 踢波 Empty Weekdays 踢波

發表  Tang Hao 周日 6月 15, 2008 7:49 pm

我地keep 住現時既狀態去比賽應該會死wo, 請問大家weekdays 會唔會出到黎練下波呢??

因為我地有d 人要番工, 我suggest 8pm 左右, 勞煩大家留低weekdays 既availability, 我自己應該星期一至五8pm 後都ok, 當然明白大家近來都很忙碌, 不過希望可以就到個時間啦, 如果真係就唔到就唯有weekend 落力d 啦, thank you.
Tang Hao
Tang Hao

文章數 : 54
注冊日期 : 2008-06-13

回頂端 向下

Weekdays 踢波 Empty 回復: Weekdays 踢波

發表  CHAN KIN 周日 6月 15, 2008 8:04 pm

6月歐洲國家杯理應踢波大晒
所以除左睇波期間
每晚我對射門鞋已經蓄勢待發

晚晚available
CHAN KIN
CHAN KIN
Admin

文章數 : 62
注冊日期 : 2008-06-12
年齡 : 39

回頂端 向下

Weekdays 踢波 Empty 回復: Weekdays 踢波

發表  晨早特攻隊 周二 6月 17, 2008 1:14 am

星期一、二同五啦
好q耐未踢過波啦!!!!!!!!!!!!!!!!
唔通又比三百蚊去輸波咩

晨早特攻隊

文章數 : 31
注冊日期 : 2008-06-15

回頂端 向下

Weekdays 踢波 Empty 小霖

發表  jrlam 周二 6月 17, 2008 12:17 pm

我星期一補習, 星期三返教會
所以二四五比較方便

個人認為星期五不太合適, 因為我地平日踢波都係星期六日, 踢得太密效果都未必好
另外由於我們blue oasis也會練習, 通常星期三四居多, 有時跑步, 有時friendly
如果唔夠人的話, 可以join埋佢地一齊練, 我諗大家都有好處, 又係聖言仔, 應該冇咩問題
weekday練習我prefer練跑, 因為大家夾左咁耐, 技術默契唔差, 但體能問題較大

同埋講聲唔好意思先, 因為我加盟左blue oasis之後, 都少左同大家踢波
其實兩班friend都踢左好多年, 都好有感情,
有時星期六日如果撞時間或者連踢兩日, 加埋weekday練一次波
老實講, 我開始覺得體力上應付不來,畢竟都要返工

我都歡迎你們俾d意見我, 睇下點安排時間, 搵個兩全其美的方法

p.s. 有冇人可以post下我地遲d比賽的資料出黎比大家睇下?

jrlam

文章數 : 3
注冊日期 : 2008-06-17

回頂端 向下

Weekdays 踢波 Empty 我都加盟左皇馬

發表  bestkeeperintheteam 周二 6月 17, 2008 10:06 pm

因為皇馬買唔到c朗,於是就諗住買keeper來頂替年紀漸老既卡豬拿豬喇!!
唔好意思啊,大家==!

bestkeeperintheteam

文章數 : 9
注冊日期 : 2008-06-14

回頂端 向下

發表  Tang Hao 周三 6月 18, 2008 12:34 am

咁星期二會唔會好d 呀, 其他人ok ma??

唔得都請留個言回覆, thank you very much.
Tang Hao
Tang Hao

回頂端 向下

發表  bestkeeperintheteam 周四 6月 19, 2008 12:24 am

Tang Hao 寫到:咁星期二會唔會好d 呀, 其他人ok ma??

唔得都請留個言回覆, thank you very much.

星期五會好點,因為星期六唔駛返工!!!

bestkeeperintheteam

文章數 : 9
注冊日期 : 2008-06-14

回頂端 向下

發表  chris6273 周四 6月 19, 2008 12:55 am

8點後我應該1-5 都可以,1,3 有D為機, 不過應該都可以

chris6273

文章數 : 12

回頂端 向下

發表  amen_n 周四 6月 19, 2008 9:45 am

平日都OK, 不過係驚第日番工會訓著JE...ZZZ
amen_n
amen_n

文章數 : 23
注冊日期 : 2008-06-16

回頂端 向下

發表  Tang Hao 周二 6月 24, 2008 12:33 am

之前話約聽日踢波, 不過我要同屋企人食飯唔得呀, sorry, 再約啦.
Tang Hao
Tang Hao

回頂端 向下

發表  毛 周二 6月 24, 2008 2:37 am

練波叫埋我 Laughing Laughing

文章數 : 3
注冊日期 : 2008-06-24

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章