黃金論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

16/11 VS [學生會?]

2 posters

向下

16/11 VS [學生會?] Empty 16/11 VS [學生會?]

發表  力 周一 11月 17, 2008 3:07 am

對不起大家!

訪客

回頂端 向下

16/11 VS [學生會?] Empty 回復: 16/11 VS [學生會?]

發表  小霖 周一 11月 17, 2008 9:17 am

我都踢得唔好, sorry

不過大家開始差到波, 值得高興
只是進攻真的有點猶豫
對屯重兵在後防的球隊會冇左板斧

小霖
訪客

回頂端 向下

16/11 VS [學生會?] Empty 回復: 16/11 VS [學生會?]

發表  CHAN KIN 周一 11月 17, 2008 10:13 pm

我都打得差左d
不好意思

我覺得我地呢場進攻唔夠放膽
希望藉住還掂連呢場都輸埋
已後試下踢得放開d
CHAN KIN
CHAN KIN
Admin

文章數 : 62
注冊日期 : 2008-06-12
年齡 : 39

回頂端 向下

發表  Tang Hao 周一 11月 17, 2008 10:37 pm

我同意我地今場搓波其實唔錯, 不過進攻都係有d 無從入手既感覺, 前場好似欠缺左些少interaction, 或者我地要嘗試一下直接d 既進攻.
另外一樣大家都需要改善既係心理質素太差喇, 一失波就亂晒, 呢個問題未必一時間可以話改就改, 希望大家可以慢慢改善啦.
駿今場打右閘效果唔錯呀, 助攻support 到前場, 不過略嫌上腳帶波多左d, 可以多d 搵中場配合, 下半場咁踢已經好左好多, 另外要避免帶波由右邊逃走到左邊, 改善一下呢幾點, 以你既速度同體能個人認為可以打得好d.
航都踢得好, 搏到9碼, 如果唔係都唔知阿堅幾時先搵到第一球呀, 可以再好d 既係接應傳波既時候除左拎身位之外, 有時需要去迎波, 如果唔係對方可能會搶前去截, 當然要視乎情況而定啦.
阿堅終於入波喇, 等住你再入多d 波架.
34 冇踢咁耐都仲踢到兩腳wo, 靠你提升我地既進攻力喇, 你依家同我並排球隊射手榜第6炸!!

最後sorry 呀, 今場係我踢得差, 累大家輸波, 非常sorry.
Tang Hao
Tang Hao

文章數 : 54
注冊日期 : 2008-06-13

回頂端 向下

發表  ar Lik 周二 11月 18, 2008 11:32 pm

[如果唔係都唔知阿堅幾時先搵到第一球呀] cheers

ar Lik
訪客

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章